onsdag 26 februari 2014

Senaste trejdryktena

Trading deadline närmar sig och man sitter förväntansfullt och väntar på lite action. 5:e mars är datumet att komma ihåg, dagen då det mesta händer, men förhoppningsvis kanske vi kan få se någon trejd innan dess.
Här kommer de senaste ryktena:

- Ryan Callahan sägs nu, till 99 % säkerhet, bli trejdad från NY Rangers. Detta kommer dessutom från den pålitliga experten Darren Dreger. Mycket har talat för att St Louis Blues ska ligga närmast en trejd av Rangerskaptenen.

- Rangers försöker istället att få till ett nytt kontrakt med backen Dan Girardi, men även där går det ganska trögt. Dreger tror att även han blir trejdad om han inte har skrivit på ett kontrakt innan den 5:e mars. Bob McKenzie säger att Rangers har förhandlat med Girardi under OS och att man ligger ungefär en halv miljon dollar ifrån varandra lönemässigt.

- Vancouver ska ha sagt att man lyssnar till erbjudanden för alla spelare i laget utom Sedinarna. Störst intresse i laget verkar Ryan Kesler och Alexander Edler ha dragit till sig, då ett flertal lag är väldigt intresserade. Det är dock noterbart att ingen av dessa herrar har utgående kontrakt efter säsongen och därför har Canucks ingen panik att trejda dom.

- Dave Bolland sitter även han på ett utgående kontrakt. Han sägs begära ungefär 5 miljoner dollar per säsong över 7, 8 år i Toronto. Maple Leafs som redan har ett riskfyllt (rent utsagt galet?) kontrakt med David Clarkson. Ska man då verkligen lägga 5 miljoner på ytterligare en andre eller tredjekedjespelare? Det är vad man funderar på i Toronto, så om man inte kommer överens är en trejd trolig. Man betalade dock bara ett fjärdeval för honom i somras så kanske riskerar man tappa honom efter säsongen. Maple Leafs sägs leta efter en topp 4 back och en forward.

- Mike Cammalleri har blivit erbjuden ett kontrakt från Calgary och han har inte avfärdat det helt. Man sägs förhandla, men det mest troliga är ändå att han lämnar Calgary då det finns intresse från andra klubbar.

- New York Islanders sägs ha blivit tillfrågade om Thomas Vanek av 6 olika lag, där ett erbjudande redan nekats. Att Vanek stannar i Islanders säsongen ut är inte alls troligt då han redan nekat en förlängning och med tanke på hur mycket man betalade för honom vill man garanterat få något i utbyte för honom.

-Även Islandersbacken Andrew MacDonald är en intressant spelare för flera lag. 7 stycken ska vara intresserade men inga konkreta erbjudanden har kommit än, enligt Bob McKenzie.

- Edmonton Oilers GM MacTavish har sagt att man kommer försöka fylla på med draftval, vilket är förståeligt då man än en gång ser ut att missa slutspelet. Frågan är vilka rollspelare eller talanger som kan offras till det. Noterbart är att Andrew Ference är den enda ''NHL-backen'' som har kontrakt över nästa säsong!

- Buffalo försöker fortfarande att förlänga med Ryan Miller och han verkar inte vara helt emot en förhandling. Men slutligen måste man tro att en trejd är troligast då man förstår att han inte vill gå igenom en rebuild när man befinner sig i hans ålder. Bob McKenzie tippar att det blir en trejd till slut.

Häng med på twitter, snart kan det hända grejer!

/ @nhlsnack


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar