Niklas Hjalmarsson 1 assist | 25:15 | -1
Markus Kruger 1 assist | 15:28 | 0

Henrik Lundqvist, 24 av 25 | 96 %

***
Ny 4-1 seger för Rangers, ny stabil insats av Lunkan. Rick Nash fortsätter göra mål och stod för 2 mål i matchen. Grubauer blev utbytt efter 3 insläppta mål i första perioden och Braden Holtby fick hoppa in igen.
Backarna Mike Green och Dmitry Orlov var -3 i matchen. Mackan Johansson spelade 16:26 och hamnade på -2.

***
I Carolina var det en svängig match där Tampa stod för motståndet, utan Hedman. Poängbäst var unge tjecken Ondrej Palat med 3 poäng i matchen.
Martin St Louis gjorde en ny poäng och har därmed poäng 8 matcher i rad.
Ben Bishop i Tampas mål tog hela 48 av 51 skott.
Andrej Sekera och Justin Faulk i Canes hamnade båda på -4. Lindholm spelade 16:50 och där i en del powerplay.
Tampaseger med 5-3 och man har nu samma poäng som Boston, vilket är näst mest i hela NHL efter Penguins. Och det utan sitt lags största stjärna. Imponerande.

***
Chicago-Boston var jämt och tätt där hemmalaget Chicago vann på straffar efter att Kane avgjort. Brad Marchand i Bruins satte även sin straff och gjorde alltså 2 mål i matchen, men det räckte bara till en poäng.
Chicago vann skotten med 37-36 så det var starka målvaktsinsatser överlag.
Loui Eriksson spelar fortsatt i tredje kedjan efter comebacken från skadan och igår blev det 15:23 minuter spelade