torsdag 6 mars 2014

Nyförvärvens debuter

NY Rangers plockade, som ni säkert vet, in Martin St Louis från Tampa Bay igår. Han satt sig snabbt på ett plan och begav sig till New York för att hinna anlända i tid för att spela mot Toronto.
Han gjorde alltså debut igår och han fick inleda i en kedja med sin gamla lagkompis i Tampa Bay, Brad Richards, och svensken Carl Hagelin. Senare i matchen fick han spela med Brassard och Pouliot ett tag.
St Louis spelade 20:11 minuter och blev -1. Han sköt 3 skott på mål.
Toronto vann 3-2.

Ales Hemsky lämnade som väntat Edmonton igår och det blev Ottawa Senators som valde att plocka in honom. Hemsky anlände i Calgary i tid för Senators bortamatch och han fick spela i en kedja med lagkapten Jason Spezza och tjeckiske yttern Milan Michalek.
Hemsky spelade 15:55, gick plus/minus noll och hade 2 skott på mål.
Calgary vann med 4-1.

Flyers väljer att förstärka försvaret genom att plocka in Andrew MacDonald från New York Islanders. Man anade att han skulle gå in i ett backpar med sin forna lagkamrat och backpartner Mark Streit, men så blev inte fallet.
MacDonald fick spela med Luke Schenn. I powerplay blev det dock en hel del byten med Streit.
MacDonald spelade 18:13 och hamnade +2 mål.
Flyers vann med 6-4.

Dustin Penner hämtades in av Washington från Anaheim. Capitals begav sig till Philadelphia för match mot Flyers där Penner klev in i en kedja med Marcus Johansson och Troy Brouwer.
Penner spelade 16:50 och fick till ett skott på mål. Han gick plus/minus noll.
Flyers vann med 6-4.

Thomas Vanek, Mike Weaver, Devan Dubnyk, Jaroslav Halak, Raphael Diaz, Stephane Robidas spelade inte för sina nya klubbar igår.
/ @nhlsnack

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar